Notificatie

Vanaf 1 oktober zal AllergieSupport worden uitgebreid met nieuwe informatie. De nieuwe behandeling voor patiënten met huisstofmijt allergische rhinitis, ACARIZAX®, is geregistreerd en volledig vergoed per 1 oktober.

Naar allergiesupport

Welkom op de website van AllergieSupport

AllergieSupport is gemaakt voor iedereen die voor graspollenallergie met Grazax wordt behandeld en biedt ondersteuning gedurende het eerste behandeljaar.

Wat is Grazax?
Grazax is een sublinguale immunotherapie in de vorm van een snelsmeltende tablet. 

Om het meest optimale effect uit de behandeling te halen, is het belangrijk dat u over voldoende informatie beschikt. Via AllergieSupport krijgt u informatie over hoe allergie immunotherapie de kwaliteit van leven kan verbeteren.

U vindt op deze website algemene informatie over allergie (zie verschillende tabjes hierboven). Door in te loggen (zie inlogmogelijkheid rechts) krijgt u toegang tot het gedeelte met specifieke informatie over Grazax. De benodigde inloggegevens staan in de brief welke u heeft ontvangen met het informatiepakket van AllergieSupport. Mocht u niet meer in het bezit zijn van deze gegevens, stuurt u ons dan een e-mail.

Mocht u naar aanleiding van de website nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.