Welkom op de website van AllergieSupport

AllergieSupport is een onafhankelijk ondersteuningsprogramma gemaakt voor mensen met een allergie voor graspollen en/of huisstofmijten. Zij worden behandeld met een immunotherapie tablet. Dit programma biedt ondersteuning gedurende het eerste behandeljaar.

AllergieSupport

AllergieSupport is een ondersteuningsprogramma dat u gedurende het eerste behandeljaar met immunotherapie tablet begeleidt. Om het optimale uit uw behandeling te halen, is het belangrijk dat u over voldoende informatie beschikt. Via AllergieSupport krijgt u informatie over uw allergie immunotherapie.

Website allergiesupport.nl
Op deze website kunt u aanvullende informatie vinden.

Telefonische bereikbaarheid
Heeft u vragen over uw behandeling met immunotherapie tablet, dan kunt u contact opnemen met uw behandelend arts. Heeft u vragen over het allergiesupport programma dan kunt u bellen met het gratis nummer: 033 - 25 88 056.

Online magazine
U ontvangt gedurende het eerste behandeljaar twee keer het online AllergieSupport magazine met informatie over allergie en de behandeling met immunotherapie.

E-mail nieuwsbrieven
Naast het online AllergieSupport magazine ontvangt u op relevante momenten email nieuwsbrieven tijdens uw behandeling met aanvullende informatie over hoe u het beste om kunt gaan met immunotherapie.

SMS-herinneringsservice
Om u te herinneren aan uw herhaalmedicatie kunt u gebruik maken van deze service.

Q Allergie App
Door gebruik van de Q Allergie App wordt u geholpen, gedurende uw behandeling met immunotherapie voor graspollenallergie en/of huisstofmijtenallergie, door middel van de therapietrouw vragenlijst. Download de Q Allergie App via de link op de App pagina.

U vindt op deze website algemene informatie over allergie (zie verschillende tabjes hierboven). Door in te loggen (zie inlogmogelijkheid rechts) krijgt u toegang tot het gedeelte met specifieke informatie over graspollenallergie tabletten en/of huisstofmijtenallergie tabletten.

Mocht u naar aanleiding van de website nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, via info@allergiesupport.nl of 033 - 25 88 056.